Koszyk
Skórka pomarańczowa w czekoladzie deserowej
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Kandyzowania skórka pomarańczy w czekoladzie deserowej
Skład: kandyzowana skórka pomarańczy 54%( skórka pomarańczy, cukier, mąka ryżowa, kwas cytrynowy, aromat, substancje konserwujące), czekolada mleczna 45% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa, serwatka w proszku emulgatory: lecytyny, aromat).
Masa kakaowa w czekoladzie deserowej min. 44%.
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe i migdały.
| wartość odżywcza | w 100g produktu | ||
|---|---|---|---|
| wartość energetyczna | 1772 kJ / 422 kcal | ||
| tłuszcz | 16g | ||
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11g | ||
| węglowodany | 63g | ||
| w tym cukry | 50g | ||
| białko | 3,6g | ||
| sól | 0,1g | ||
Masa netto: 100g
